banner
Nyheter Detaljer

Spesielle krav til stemplingsstempel for stemplingsdeler.

Det er mange stemplingsdeler (bytte omstikkontaktoglampeholder) i våre produkter

Den automatiske mateanordningen er installert på metallstemplingsformen for å erstatte den manuelle matingsoperasjonen til stemplingsarbeideren. Ved å bruke den kontinuerlige stemplingen av den vanlige stansen, kan den høyhastighets automatiske stemplingsformen fullføres. Vi kaller det automatisk fôringsstempling. Når du bruker automatisk fôringsstempling for automatisk stempling, er det vanligvis følgende spesielle krav:

 

  1. Stål må bruke små stålbånd eller lange bånd

 

  For generelle stemplingsstanser bruker de fleste av oss små materialer med klippede plater, men hvis de automatiske matingsstanseformene i høyhastighetsstempling fortsatt bruker små materialer for stempling, må råvarene byttes ut ofte, så det er vanskelig å utføre automatisk stempling. med høy effektivitet. Derfor er den automatiske matingsstempelmatrisen egnet for bruk av små spoler eller lange strimler (mer enn 10m). Hvis objektet som skal sendes er et halvformet emne, for å forbedre stemplingseffektiviteten, er det nødvendig å ordne delene før du sender den.

 

  2. Det må være en presis posisjoneringsanordning inne i formen

 

  På grunn av den begrensede nøyaktigheten av matetrinnet til mateenheten som er festet til formen, kan den bare nå ±{{0}}.05-±0,1 mm på det meste. Derfor må en presis posisjoneringsanordning installeres inne i formen for å nøyaktig posisjonere fôringstrinnet til fôringsanordningen for å sikre at nøyaktigheten til fôringstrinnet oppfyller kravene.

 

  3. Avfallet eller arbeidsstykket som produseres ved stempling skal kunne tømmes automatisk

 

  I den kontinuerlige stemplingstilstanden til stansen er det umulig og umulig å bruke manuell utskrift. For å sikre rettidig tømming av avfallsmaterialer eller arbeidsstykker i formen, må det installeres en automatisk utladningsanordning. I tillegg bør dysestrukturen i dysen prioritere bruk av en nedre utløpsdyse med automatisk delutkast.

 

  Automatisk fôringsstempel har generelt følgende spesielle krav

 

  4. Stemplingsdeler skal formes i formen på en gang så mye som mulig

 

  Etter at den automatiske mateanordningen er festet til stanseformen, vil produksjonskostnaden for formen øke. Hvis enkelt-prosess stemplingsordningen fortsatt brukes, vil stemplingseffektiviteten bli effektivt forbedret. Derfor bør stemplingsdelene formes på en gang i et par automatiske matende stemplingsformer, slik at stemplingshastigheten er høy, noe som bidrar til å redusere produktkostnadene.

 

  5. Fôringsavstanden bør holdes stabil


Du kommer kanskje også til å like

Sende bookingforespørsel