banner
Kunnskap Detaljer

Inspeksjon av metallstempling

Hardhetstesten av metallstemplingsdeler bruker Rockwell hardhetstester. Små stemplingsdeler med komplekse former kan brukes til å teste flyet er veldig lite, kan ikke testes på den vanlige stasjonære Rockwell hardhetstester.


Stemplingsbehandling inkluderer stansing, bøying, dyptrekking, forming, etterbehandling og andre prosesser. Materialene som behandles av stemplingsdeler er hovedsakelig varmvalsede eller kaldvalsede (hovedsakelig kaldvalsede) metallplater, som karbonstålplate, legert stålplate, fjærstålplate, galvanisert plate, tinnplate, rustfri stålplate, kobber og kobberlegeringsplate, aluminiums- og aluminiumslegeringsplate, etc.


PHP-seriens bærbare overflate Rockwell hardhetstester er svært egnet for å teste hardheten til disse stemplingsdelene. Legeringsstemplingsdeler er de mest brukte delene i metallbearbeiding og mekanisk produksjon. Stemplingsbehandling er en behandlingsmetode som bruker former for å skille eller forme metallstrimler. Bruksområdet er veldig bredt.


Hovedformålet med hardhetstesten av stemplingsdeler er å avgjøre om utglødningsgraden til de kjøpte metallplatene er egnet for den påfølgende stemplingsdelen. Ulike typer prosesseringsteknikker for stemplingsdeler krever plater med forskjellige hardhetsnivåer. Aluminiumslegeringsplaten som brukes til stempling av deler kan testes med en Webster hardhetstester. Når materialtykkelsen er større enn 13 mm, kan Barcol hardhetstester brukes. Den rene aluminiumsplaten eller aluminiumslegeringsplaten med lav hardhet bør bruke Barcol-hardhetstesteren.


I stemplingsindustrien kalles stempling noen ganger arkforming, men det er en liten forskjell. Den såkalte plateformingen refererer til formingsmetoden for plastbearbeiding ved bruk av platematerialer, tynnveggede rør, tynne profiler etc. som råmaterialer, som samlet omtales som plateforming. På dette tidspunktet vurderes generelt ikke deformasjonen i retning av den tykke platen.


Du kommer kanskje også til å like

Sende bookingforespørsel